Plaats een review
1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Maak een review aan

Profysiek
Gemiddelde rating:  
 9 reviews
by Sandra on Profysiek
Testimonial Sandra

“Meerdere keer heb ik personal training van Jordy de Boer gehad en daar ben ik erg blij mee geweest. Hoewel ik een andere trainer heb is Jordy voor mij de enige trainer waar ik terecht wil als mijn trainer met vakantie is maar ook wanneer ik het even niet meer zie zitten en afwisseling nodig heb.

In drie weken tijd was het Jordy gelukt om mijn mentale neergang te keren waardoor ik weer voluit kan gaan in het behalen van mijn doelen. De sessies met hem waren voor mij perfect in balans met fysieke en mentale trainingen. Hij wist de balans zo te houden en mij daarmee in balans te brengen. Hij kent mijn doelen en hield die elke sessie weer voor, ervoor zorgend dat die scherp in zicht waren.

Ik zat vast en dreigde terug te vallen, maar ook kon hij mij uithalen en ik leerde anders te kijken naar een terugval. Voornamelijk daar niet in te blijven maar weer verder te kunnen.

De sessies met Jordy waren heftig zonder dat te beseffen in het uur van de training, dat voelde ik wel de dag erna. Hij bleef in alles rustig en stimulerend, nooit accepteerde hij een stelling van “maar dat kan ik niet”. Met een “zachte dwang” kreeg hij het altijd voor elkaar, en als het echt niet kon dan stond hij al klaar met alternatieven die even effectief waren. Ook legde hij duidelijk uit wat het effect moest zijn van de oefeningen, wat erg prettig is, want dan begrijp je waarvoor je het doet en dat is belangrijk voor je doelen.

Zijn voedingsadviezen waren voor mij op dat moment ook goed. Ik dacht alles in mijn voeding onder controle te hebben maar na een inventarisatie over mijn voeding en een gesprek met Jordy kon hij toch wat adviezen geven om mijn voeding te verbeteren. Het is duidelijk dat hij zich ook in voeding goed heeft verdiept.

Zijn trainings- en voedingsadviezen opvolgend ben ik inderdaad beter in mijn vel gaan voelen fysiek en mentaal. De trainingen van Jordy neem ik mee in mijn verdere trainingen naar mijn doelen. Vooral de oefeningen waar hij een “brug” maakte van waar ik was naar waar ik zijn wil, inclusief terugval. Fantastisch bedacht!”

by Jaimy on Profysiek
Testimonial Jaimy

“7 weken geleden heb ik doen besloten om Jordy als personal trainer in te schakelen. Dit omdat ik werd afgewezen tijdens mijn medische keuring voor defensie. Alles ging prima tot het onderdeel kracht, ik scoorde op 2 van de 4 onderdelen te weinig en werd helaas niet goedgekeurd. Super balen natuurlijk!

Ik heb met Jordy contact opgenomen en diezelfde dag nog een afspraak gemaakt voor de 1ste training. Samen hebben we door besproken wat mijn doelstelling was. Binnen 4 a 5 weken voldoende spierkracht op bouwen voor een herkeuring.

Ik ben een leek als het gaat om sporten. Bij de eerste training stelde hij een schema voor mij op, waaraan ik kon werken als we niet samen trainden. Alles werd prima uitgelegd en voorgedaan. Ik kreeg duidelijke tips en adviezen over de verschillende oefeningen, de volgorde van de oefeningen en mijn houding tijdens de uitvoering ervan.

Er werd goed aangegeven dat kracht mede zit in een goede houding. Ik heb hierdoor een hoop opgestoken over mijn eigen lichaam. Dit neem ik mee en zal ik onthouden zodat ik het thuis of waar dan ook kan toepassen. Tijdens de Personal Training sessies met Jordy zorgde hij er altijd voor dat er een diversiteit aan oefeningen aanwezig was, waarbij het gehele lichaam getraind werd. Niet alleen gericht op kracht maar ook balans, coördinatie en conditie. Ook heb ik van zijn kennis over voeding mogen profiteren. Alles bij elkaar merkte ik al snel dat hij vakbekwaam en deskundig is!

Jordy motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Is hierbij rustig en vriendelijk in omgang. Hij is doel gericht en houdt het doel en tijdsbestek in oog. Na 5 weken met plezier getraind te hebben met mocht ik terug komen voor mijn herkeuring. Dit maal was ik goed gekeurd!! Ik scoorde op alle kracht onderdelen ruim voldoende. Ik zal iedereen Jordy aanraden als trainer.”

by Hanneke on Profysiek
Testimonial Hanneke

Eind 2015 ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Al jaren stond op mijn bucketlijst een reis naar Nepal, samen met mijn echtgenoot. In 2009 stierf hij onverwacht na een kort ziekbed. Het heeft een aantal jaren geduurd eer mijn leven weer enigszins in balans was. En ik in de gelegenheid en ook mentaal sterk genoeg was om 3 maanden in Nepal te reizen. Waaronder een 4 weken trekking in de Himalaya , een pelgrimsroute naar de heilige Goisakunda meren op 5.000 meter hoogte.

In de voorbereidingen voor deze reis heeft Jordy de Boer mij begeleid als personal trainer. Het doel was om mijn conditie en kracht verder te ontwik- kelen. 4 maanden lang iedere vrijdag o.l.v. Jordy hard werken, met een zorg- vuldigig opgebouwd programma, gevarieerd, in tempo. Daarnaast nog 2 keer in de week zelf trainen. Jordy is een professionele coach, hij is betrokken en enthousiast. Met als resultaat dat ik met veel zelfvertrouwen, ontspannen en zonder blessures de trekking in de Himalaya heb volbracht.

by Leon on Profysiek
Testimonial Leon

“Toen ik na mijn afstuderen begon met werken, merkte ik dat ik steeds minder beweging kreeg. Daarom begon ik met fitness in mijn plaatselijke sportschool. Hierbij lag mijn focus vooral op het verbeteren van mijn conditie en kweken van spieren. Vanuit de sportschool kreeg ik eens in de drie maanden een nieuw trainingsprogramma aangereikt en hoewel dit initieel goed beviel, kreeg ik na verloop van tijd het gevoel dat ik met de juiste ondersteuning meer kon bereiken. Ik was ervan overtuigd dat ik mijn spiergroei en conditie sneller kon verbeteren met een goed voedingsprogramma en persoonlijke begeleiding. Daarnaast had ik behoefte aan iemand die kon demonstreren hoe ik de verschillende fitness-apparaten correct moet gebruiken, aangezien incorrect gebruik van een apparaat kan leiden tot blijvend lichamelijk letsel. Dat was een risico wat ik op mijn leeftijd (22) niet wilde nemen.

Via mijn omgeving kwam ik al snel terecht bij Jordy en hij nodigde me uit voor een kennismakingssessie. Dit illustreerde direct perfect wat voor soort trainer Jordy is: iemand die eerst zorgvuldig luistert naar jouw wensen en je situatie analyseert, alvorens hij overgaat op het maken van plannen en adviezen. Na de kennismakingssessie heeft Jordy een persoonlijk programma voor mij opgesteld, dat goed aansloot bij mijn trainingsdoelen en ervaringsniveau. Ook moest ik gedurende een week mijn voedingsinname bijhouden, zodat Jordy op basis daarvan persoonlijke tips en verbeterpunten kon aandragen.

Van tevoren heb ik duidelijk aangegeven dat ik drie maanden wilde sporten onder Jordy’s begeleiding. Mijn doel was om in deze tijd genoeg kennis en ervaring op te doen over fitness en voeding, zodat ik vervolgens zelfstandig verder kon sporten. Dit is uiteindelijk gelukt, doordat Jordy een goede instructeur is die altijd verklaart waarom hij bepaalde oefeningen of adviezen geeft. Door te sporten met Jordy bereik je dus niet alleen sneller je doelen, je leert ook een heleboel over trainen, voeding en je lichaam.

Bovendien is Jordy een ontzettend leuke trainer. Doordat hij spontaan is en op luchtige manier lesgeeft, ben ik hem gedurende de drie maanden meer gaan zien als “sportmaatje” dan als personal trainer. Ook is het ontzettend fijn dat Jordy buiten trainingsuren bereikbaar is via WhatsApp. Daardoor hoef je vragen niet te bewaren tot de volgende sessie en kun je jouw trainingstijd met Jordy altijd optimaal benutten.

Ik kan sporten met Jordy dus aan iedereen aanraden. Je bereikt je doelen aanzienlijk sneller dan wanneer je zelfstandig sport, je leert een heleboel over trainen, voeding en je lichaam, en het is ook nog eens ontzettend gezellig!”

by Robin on Profysiek
Testimonial Robin

“Op 29 Maart van dit jaar stortte mijn wereld in. Ik liep een Achillepeesruptuur op, diagnose 6 tot 9 maanden eruit. Niet meer voetballen, niet meer trainen, ik kon weer helemaal op nieuw beginnen met het sporten.

Op een gegeven moment sprak Jordy mij aan in de sportschool en vroeg hij hoe het ging met mijn revalidatie, Hij bood mij aan om me te helpen met mijn revalidatie. In het begin keek ik hier toch een beetje twijfelend tegen aan aangezien ik zelf al een sport achtergrond heb en dacht dat ik alles zelf wel kon doen en dat ik niemand nodig zou hebben. Maar in de trainingen bleek al snel dat hij er verstand van heeft.

Behalve met de fysieke arbeid hielp Jordy mij ook uitstekend met simpele voedings adviezen en het opstellen van een trainings schema waardoor ik met minder tijd en minder moeite er meer uit haalde dan ik voorheen deed. Zoals een iedereen zat ik er in het begin al snel door heen. Maar stapje voor stapje werden de sessies al snel intensiever en merkte ik al spoedig dat ik weer nieuwe kleding moest kopen. Wat natuurlijk alleen maar een goed teken is. Ook de progressie qua herstel verliep eigenlijk veel beter dan ik had verwacht en na de 3 maanden intensieve arbeid die we samen geleverd hebben was ik al bijna helemaal speel klaar.

Nu ik hersteld ben en ik even het gevoel heb ‘dat ik een extra duwtje in mijn rug kan gebruiken’ weet ik dat ik bij Jordy terecht kan om mij weer een stapje dichter bij mijn doelen te brengen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de trainingen en het doel realistisch waren. Geen enkele keer had ik het gevoel dat het te veel was maar ook niet dat het te makkelijk was.

Samen haalden we alles er uit wat er in zat. Ik kan Jordy zeker aanraden voor iedereen. Jong en oud, ervaren sporters of beginners.”

by Lonneke on Profysiek
Testimonial Lonneke

“Ik kwam bij Jordy terecht toen ik uit een fikse burn-out en depressie aan het krabbelen was. Ik ben nooit een atleet geweest en mijn motivatie om te sporten was altijd ver te zoeken. Ik zocht dus een personal trainer die me van mijn luie kont zou trekken. Het jaar daarvoor had ik voornamelijk in bed liggen huilen en zelfmedicatie toegepast met Ben & Jerry maar die gaven me niet wat ik écht nodig had. Beweging en regelmaat was het devies, dus vooruit met de geit.

Jordy kreeg een flinke kluif voor z’n kiezen, maar wat heeft hij dat geweldig aangepakt! Streng doch rechtvaardig heeft hij mij steeds weer wat verder gepusht en er voor gezorgd dat ik actiever werd. Hij heeft geluisterd, mijn gezeur doorstaan, meerdere malen een gefrustreerd ugly-cry gezicht meegemaakt als ik een huilerige baaldag had en mij keer op keer gemotiveerd om bezig te blijven zodat ik me na afloop goed zou voelen en weer energie had om de week door te komen. Elke sessie met Jordy was een feestje! Achteraf natuurlijk want tijdens de training wilde ik het liefst een dumbell naar z’n hoofd gooien. Maar ja, een work-out is pas goed als je je trainer haat! Jordy heeft mij met z’n expertise, humor en mentale steun uit het laatste restje burn-out getrokken. Ik ben nog steeds geen atleet maar wel weer een gelukkig mens!

by Helen on Profysiek
Testimonial Helen

“Ken je dat gevoel? Dat je op een punt komt dat je helemaal klaar bent met je lijf en er echt iets moet gaan veranderen?

Een aantal jaar geleden ging ik samenwonen, kreeg een pittige baan en had daardoor minder tijd en energie om te gaan sporten. Waar ik eerst nog 3 tot 4 keer per week trainde, ging ik nu bijna helemaal niet meer en in een paar jaar tijd kwam ik ruim 25 kilo aan. Ik zat steeds minder goed in m’n vel, kleding shoppen deed ik allang niet meer voor de lol en ook vermeed ik steeds vaker feestjes en andere momenten van ‘gezelligheid’. Op dat moment werd het mij steeds duidelijker. Hier moest iets gebeuren, maar wat en hoe?

De eerste kilo’s viel ik af door enkel en alleen op m’n voeding te letten. Al snel bleek natuurlijk dat alleen op je voeding letten niet voldoende is en ik besloot, nu 3 jaar geleden, om weer te gaan sporten. De combinatie voeding en sporten was uiteraard een schot in de roos. De kilo’s vlogen er af en omdat ik duidelijk resultaat zag, was het voor mij geen enkel probleem deze nieuwe lifestyle vol te houden. Shoppen voor een nieuwe garderobe was dan ook absoluut geen straf meer.

Na 2 jaar kwam echter dat moment waar ik van te voren al bang voor was geweest. Hoe serieus ik ook bezig was met mijn voeding en trainingen, de weegschaal bleef maar steeds hetzelfde gewicht aanwijzen. Ik had echter mijn doel nog steeds niet bereikt en op dat moment werd het mij duidelijk dat ik in m’n eentje niet verder zou komen. Maar was personal training wel wat voor mij? Ik heb altijd gedacht dat een personal trainer een luxe was voor BN’ers met veel geld. Ik kwam echter in contact met Jordy en kreeg via hem een duidelijker beeld van de dingen die een personal trainer te bieden heeft. Ik besloot samen met hem verder te gaan werken aan mijn doelen.

Om mijn lichaam eens flink wakker te schudden, trainde ik het eerste jaar twee keer per week met Jordy die vooral in de eerste periode een ‘no mercy’ beleid hanteerde. Iets dat ik overigens erg nodig had bleek achteraf! De trainingen waren pittig en ondanks mijn gevloek en getier wist hij me altijd te motiveren om ook dat laatste beetje energie er nog uit te krijgen. Ik stond regelmatig versteld van m’n eigen kunnen hoewel hij al lang had gezien dat het in me zat. Wat dat betreft weet Jordy precies met wie hij werkt en heeft hij al snel door hoe je in elkaar zit. Bij mij werkte alleen een strenge aanpak. Geen gemopper, gewoon doorgaan.

Met de weegschaal ging het weer de goede kant op en ik kwam vooral steeds beter in ‘shape’. Door nieuwe inzichten, oefeningen en trainingsschema’s die Jordy aan mij voorlegde, besloot ik van twee keer per week terug te gaan naar een keer per week PT. Iets wat ik soms toch nog moeilijk vind omdat ik nog steeds ontzettend vertrouw op Jordy z’n kennis en kunde en daarin mezelf nog niet helemaal.

Gaat het mij wel lukken straks in m’n eentje? Hoewel ik absoluut nog niet van plan ben om te stoppen met PT, ga ik er vanuit dat ik dat, wat hij mij leert, steeds vaker zelf in de praktijk kan brengen. Jordy weet waar hij over praat, heeft altijd tips en adviezen voor datgeen waar je tegenaan loopt en is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Hij is mij als klant dan ook nog zeker niet kwijt want door hem kom ik steeds een stapje dichter bij waar ik zijn wil en dat was mij in m’n eentje nooit gelukt!”

by Willem van der Voort on Profysiek
Testimonial Willem

“Elk jaar krijg ik via mijn werk de mogelijkheid een Fitcheck te laten afnemen. In 2016 bleek mijn lichaamskracht in de breedte te zijn afgenomen. Als ervaren hardloper kampte ik reeds enige tijd met blessures en bij met name het bovenlichaam bleek het inboeten van kracht onderscheidend.

Via mijn dochter kwam ik in contact met Jordy. Hij maakte voor mij een gericht trainingsplan waarmee we aan de slag gingen. Eens in de veertien dagen trainde ik onder begeleiding en werden de vorderingen doorgenomen. Zo nodig werden er aanpassingen in het trainingsschema aangebracht. Met dat schema train(de) ik driemaal per week een uur.

De sessies met Jordy zorgde voor de afwisseling, uitdaging en inspiratie.
Mijn enthousiasme groeide daarmee na elke training. Hij weet met een minimum aan middelen een afgewogen programma te maken waarbij geen spier wordt overgeslagen. Hij laat mij, fanatiek als ik ben, rustig mij grenzen opzoeken maar behoed mij anderzijds voor overbelasting. Dat zijn mijn inziens de kwaliteiten van een goede coach!

De resultaten: ik ben 59. Vorig jaar had ik de metabolische leeftijd van 53. Dit jaar 46! De ratio spiermassa vs vet is duurzaam verbeterd en mijn BMI valt op een haar na binnen de norm. Cholesterol, bloeddruk en suiker zijn voorbeeldig.

Jordy en ik hebben bij de start vorig jaar ingezet op een significante verbetering. Ik was leidend voorwerp, Jordy bepaalde de route en het resultaat is het product van ons beider inzet. En daar ben ik heel blij mee!”

Willem van der Voort

by Vincent on Profysiek
Testimonial Vincent

“Juli 2015 werd ik geconfronteerd met de ziekte van Hodgkin. Al vrij snel in het begin merkte ik al dat mijn kracht en conditie verdwenen waren als sneeuw voor de zon, frustrerend voor iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en niet stil kon zitten. Toen ik uiteindelijk klaar was met mijn behandelingen medio december bood Jordy zijn diensten aan om mij weer terug op de rails te krijgen, zowel fysiek als mentaal.

Sinds ik met hem begonnen ben merk ik dat ik weer meer kracht terug krijg en let ik ook meer op mijn houding. Elke afspraak is een moment om naar uit te kijken waarna ik ook met een voldaan gevoel naar huis ga, afgemat op het fysieke maar opgeladen op het mentale vlak.

Jordy is een Personal Trainer waar er meer van moeten zijn, kennis van zaken maar hij pusht je ook tot waar jouw lichaam gaan kan. Ja er zit een druk achter maar wel van een trainer die zicht heeft op wat jouw lichaam aankan.”