Personal Trainer Assendelft
Assendelft sport

Personal Trainer Krommenie

Ben jij opzoek naar een Personal Trainer in Krommenie? Wil je graag afvallen, sterker worden, een betere conditie, revalideren of beter gaan presteren in de sport die je beoefend? Profysiek Personal Trainer Krommenie helpt jou die doelstelling te behalen door het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Deze persoonlijke aandacht  van een Personal Trainer zorgt voor een optimaal resultaat. Heb je bijvoorbeeld een drukke baan, te weinig tijd om te sporten of ontbreekt het je aan een dosis motivatie? Dan ben ik Jordy de Boer, als Personal Trainer in Krommenie, jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor het gewenste resultaat.

Kennis maken met jou Personal Trainer in Krommenie

Zou je meer willen weten over Personal Training in Krommenie? Of wil je graag eerst even kennismaken met een Personal Trainer in Krommenie? Maak dan hier een afspraak voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe fijn het is om met een Personal Trainer aan de slag te gaan!

Profysiek Personal Training Krommenie vind je bij diverse sportscholen, namelijk: Assendelft SportTrainmore Zaandam en Fitland in Zaandam. Bekijk hier onze locaties voor Personal Training in Krommenie.

Sessies Personal Training

– Kennismaking (proefles), 60 minuten (gratis)

– 1 op 1 training, 30 minuten
– 1 op 1 training, 60 minuten

– 1 op 2 training, 30 minuten
– 1 op 2 training, 60 minuten

– Small group training*, 30 minuten
– Small group training*, 60 minuten

– Voedingsadvies, 30 minuten
– Voedingsadvies, 60 minuten

– Online coaching

– Bootcamp Training*, 30 minuten
– Bootcamp Training*, 60 minuten

*Small group/bootcamp training, vanaf 3 personen tot maximaal 6 personen.

Voor een prijzen overzicht kun je terecht bij de balie op het fitness centrum,
of je kunt deze aanvragen per contactformulier (onze email reacties van Profysiek Personal Training kunnen helaas soms in de map van ongewenste email terecht komen, sorry voor het ongemak).

Als Personal Trainer in Krommenie ben ik te vinden op diverse locaties. De locaties vind je hier: Personal Trainer Krommenie

De algemene voorwaarden vind je hier: Algemene voorwaarden