Personal Trainer Assendelft
Basic fit Assendelft

Personal Trainer Assendelft

Ben jij opzoek naar een Personal Trainer in Assendelft? Wil je graag afvallen, sterker worden, een betere conditie, revalideren of beter gaan presteren in de sport die je beoefend? Profysiek Personal Trainer Assendelft helpt jou die doelstelling te behalen door het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Deze persoonlijke aandacht  van een Personal Trainer zorgt voor een optimaal resultaat. Heb je bijvoorbeeld een drukke baan, te weinig tijd om te sporten of ontbreekt het je aan een dosis motivatie? Dan zijn wij als Personal Trainers in Zaandam, jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor het gewenste resultaat. Je vind ons bij Basic Fit Assendelft.

Kennis maken met jou Personal Trainer in Assendelft

Zou je meer willen weten over Personal Training in Assendelft? Of wil je graag eerst even kennismaken met een Personal Trainer in Assendelft? Maak dan hier een afspraak voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe fijn het is om met een Personal Trainer aan de slag te gaan!

Profysiek Personal Training Assendelft is te vinden bij: Basic Fit in Assendelft. Bekijk hier onze locatie voor Personal Training in Assendelft.

Sessies Personal Training

– Kennismaking (proefles), 60 minuten (gratis)

– 1 op 1 training, 30 minuten – € 30,00 incl btw
– 1 op 1 training, 60 minuten – € 50,00 incl btw

– 1 op 2 training, 30 minuten – € 45,00 incl btw
– 1 op 2 training, 60 minuten – € 75,00 incl btw

– Small group training*, 30 minuten
– Small group training*, 60 minuten

– Voedingsadvies, 30 minuten – € 25,00 incl btw
– Voedingsadvies, 60 minuten – € 45,00 incl btw

– Online coaching

– Bootcamp Training*, 30 minuten
– Bootcamp Training*, 60 minuten

*Small group/bootcamp training, vanaf 3 personen tot maximaal 6 personen.

Voor een prijzen overzicht kun je terecht bij de balie op het fitness centrum,
of je kunt deze aanvragen per contactformulier (onze email reacties van Profysiek Personal Training kunnen helaas soms in de map van ongewenste email terecht komen, sorry voor het ongemak).

Als Personal Trainer in Zaandam zijn wij te vinden op diverse locaties. De locaties vind je hier: Personal Trainer Assendelft

De algemene voorwaarden vind je hier: Algemene voorwaarden